Upgrade je tuin met een exclusieve buitendouche

Upgrade je tuin met een exclusieve buitendouche

Wie heeft er nog nooit gedroomd van een buitendouche omgeven door de natuur? De beroemde ontwerper Philippe Starck neemt je mee in deze droom met de nieuwe AXOR Starck Shower Nature, een toonbeeld van slimme technologie en uitgepuurd design. Dit unieke model komt trouwens niet enkel buitenshuis, maar ook binnenshuis perfect tot zijn recht.  

Het perfecte evenwicht tussen binnen en buiten 

De AXOR Starck Nature douche is altijd in perfecte harmonie met de omliggende ruimte, of hij nu binnen of buiten wordt geïnstalleerd. Dankzij het tijdloze, iconische design en de uiterst slanke, elegante douchestang past hij perfect in verschillende omgevingen, zoals een tuin of stadsterras. 

De douche weerspiegelt de schoonheid en gelaagdheid van de natuur. Via de cilindrische handgrepen kan men de temperatuur regelen, het watervolume instellen en de douchekop selecteren. De hoofddouche en de staafvormige handdouche maken het esthetische plaatje helemaal af. Het resultaat? Een douche in perfecte symbiose met de natuur. 

Het natuurgevoel wordt ook weerspiegeld in de PowderRain-technologie. De waterstraal doet denken aan een zachte zomerregen, fluisterstil en vederlicht. 

Tenslotte biedt deze douche een grote flexibiliteit. Hij kan worden gemonteerd op individueel gekozen materialen zoals steen, glas, metaal of hout en dankzij zijn gemakkelijke montage en demontage kan hij binnenshuis worden opgeborgen wanneer de temperatuur onder nul gaat. 

De collectie 

De AXOR Starck Nature Shower collectie is verkrijgbaar in drie varianten: een douche voor buitengebruik, een model met een handdouche voor buitengebruik en een model voor binnengebruik. 

Het bijzondere van deze drie modellen is dat ze zich aan de behoeften van de gebruiker aanpassen. Je kan kiezen voor een waterstraal die gekoppeld is aan de PowderRain technologie, of voor een waterstroom in de vorm van regen. De AXOR Starck Natuurdouche is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals Mat Zwart of Geborsteld Brons, die allemaal weerbestendig zijn. 

Om de doucheruimte compleet te maken, is er een breed assortiment AXOR-kranen beschikbaar die perfect bij de AXOR Starck Nature douche passen, voor een hamonieus geheel.

Kirsten Van Pee Press Officer, Two cents Agency
Over AXOR

AXOR develops, constructs and produces taps, showerheads and accessories for luxurious bathrooms and kitchens to perfection. At the highest aesthetic and technological levels, avantgarde, one-of-a-kind pieces and collections are created. Some of them are considered classics of bathroom design to this day. Collectively they embody the claim „Form Follows Perfection“: not ending the developmental process until nothing more can be added or removed. Pace-setting design objects have been developed with this recipe for more than 25 years with world-renowned designers, among them Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud and Patricia Urquiola. AXOR is a brand of the Hansgrohe Group.